Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, face acuzații grave

Petrica Mîțu Stoian

Familia artistului Petrică Mîțu Stoian a contractat un avocat pentru a se judeca în instanță cu cadrele medicale care l-au tratat pe artist înainte de deces. Acesta este Carmen Obârșanu, din Timișoara, și face acuzații grave în calitate de reprezentant legal, conform stiripesurse.ro.

„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului. Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.

CITEȘTE ȘI: Peste 35.000 de oameni au protestat la Bruxelles împotriva vaccinării obligatorii. Poliția a folosit tunuri cu apă

Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul.

În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, în direct la România TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, face acuzații grave

Lasă un răspuns