Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, face acuzații grave

Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, face acuzații grave

Familia artistului Petrică Mîțu Stoian a contractat un avocat pentru a se judeca în instanță cu cadrele medicale care l-au tratat pe artist înainte de deces. Acesta este Carmen Obârșanu, din Timișoara, și face acuzații grave în calitate de reprezentant legal, conform stiripesurse.ro.

„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului. Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.

CITEȘTE ȘI: Peste 35.000 de oameni au protestat la Bruxelles împotriva vaccinării obligatorii. Poliția a folosit tunuri cu apă

Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul.

În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, în direct la România TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Jack 22 noiembrie 2021
Bine ma, doctorii sunt de vina ca veniti voi copti de bolnavi la fara 5 minute si aveti pretentia sa va faca sanatosi si de 18 ani!