Unda e verde doar pe trei sferturi

Din dorința de a verifica existența anunțatei unde verzi pe traseul care începe la Banca Națională și se termină la Spitalul Județean, am făcut ieri un experiment.

Am pornit cu autoturismul redacției, la ora 15, din dreptul Hotelului „Continental”, încercând să menținem viteza la 50 de kilometri pe oră, și am prins șapte semafoare pe culoarea verde până după Podul Michelangelo.

Dacă am fi plecat de la începutul perioadei de „verde”, ar fi fost foarte posibil să fi prins și următorul tot cu liberă trecere. Am pornit din nou, am mai avut parte de două semafoare pe verde, dar, la intersecția străzilor Arieș și Eroilor, cursivitatea s-a rupt și am avut mai mult de așteptat.

Mai departe, spre Spitalul Județean, am mai trecut de trei semafoare cu culoarea verde, dar în fața unității sanitare am prins iar „roșu”.

Mai rămâne de menționat că traseul a fost destul de lejer, fără aglomerație. În concluzie, se observă un oarecare progres, dar mai este ceva de lucru până când unda verde să se simtă și pe acest traseu.

Poate la reglajele fine ale sistemului…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Unda e verde doar pe trei sferturi

  1. Ai avut noroc ! Duminică, venind de la Selgros, spre Girocului ( Lidl), am prins toate semafoarele, pe ,,roșu” !!! Era ora 14.00 !!!

Lasă un răspuns