Un weekend ca în mijlocul verii. În vestul țării, noaptea de vineri spre sâmbătă va fi una dintre cele mai calde înregistrate vreodată în luna octombrie

Meteo. Un weekend ca în mijlocul verii

Meteo. Un weekend ca în mijlocul verii

Sfârșitul acestei săptămâni va aduce o vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, cu temperaturi ce vor depăși chiar și 30 de grade în unele zone.

Nu vă grăbiți încă să puneți deoparte hainele subțiri de vară: în acest weekend vremea se va încălzi puternic, iar temperaturile din timpul zilei vor aminti mai degrabă de iulie sau august decât de octombrie.

Vineri după-amiaza, vremea se va îmbunătăți în cea mai mare parte a țării, iar maximele vor urca până la 23 – 27 de grade. Doar în nord-est vor mai fi câțiva nori și în restul zilei, dar și acolo se vor atinge între 21 și 25 de grade.

În vestul țării, dar și în unele zone deluroase, noaptea dinspre vineri spre sâmbătă va fi una dintre cele mai calde înregistrate vreodată în luna octombrie în România. Pe alocuri, temperaturile minime nu vor scădea sub 18 – 20 de grade, informează meteoradar.ro.

Sâmbătă, 21 octombrie, ne vom bucura de o vreme autentică de vară. În sudul și estul țării, la prânz se vor înregistra, în general, între 27 și 31 de grade, iar izolat până la 32 – 33 de grade.

În vest și nord, vor mai fi câțiva nori, de aceea maximele vor fi ceva mai moderate, între 23 și 26 de grade, iar vântul va avea intensificări la rafală, cu viteze de până la 50 – 60 km/h.

CITEȘTE ȘI: „Leii” din Banat, duel cu Rapid în sala „Constantin Jude”

Și duminică vremea se va menține caldă și frumoasă în cea mai mare parte a țării, deși pe alocuri, mai ales în nord și în zonele de munte, vor fi posibile câteva averse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *