Un USR-ist care n-a semnat, dar a prestat. Pentru PSD

un usr

A fost mare deranj în USR Timiș după apariția articolului referitor la candidații care au mai ”prestat” și pentru alte partide, așa cum scriam în materialul invocat.

Cel mai înverșunat a fost Cosmin Herman, de la Variaș, care ne-a sunat și ne-a transmis pe un ton categoric că nu a avut absolut nici o legătură cu PSD și, ca atare, ne cerea să publicăm dezmințirea de rigoare.

Am convenit că vom reveni după ce vom mai face unele cercetări, pentru a clarifica în totalitate lucrurile. Suntem în măsură, acum, să facem și aceste precizări, în baza ultimelor documente pe care le deținem, acte care certifică limpede cum stă situația.

Astfel, conform unui document remis de PSD Timiș către Biroul Electoral al Circumscripției nr. 97 Variaș, din 27.05.2016, domnul Cosmin Ioan Herman a fost desemnat ca reprezentant al PSD în biroul electoral menționat.

un usr 2

Documentul este semnat chiar de Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș din acea vreme.

CITEŞTE ŞI: O poliţistă a construit trei case de la zero cât timp România a fost în stare de urgenţă

Mai mult, domnul Herman apare și pe statul de plată al BEC Variaș, din 13.06,2016, din care reise că a încasat suma de 439 de lei pentru ”prestația” făcută pentru PSD.

Așadar, Cosmin Herman nu a semnat o adeziune la PSD, ci doar a ”prestat” contra-cost. Este o clarficare care limpezește confuziile apărute în acest caz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns