Un tren a lovit în plin un microbuz plin cu pasageri, în județul Timiș

Un  accident a avut loc la o trecere de nivel cu calea ferată unde un tren a lovit un microbuz în care se aflau 7 pasageri. Impactul a avut loc în apropierea localitații Lovrin.

Trecerea era semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, dar șoferul nu s-a asigurat așa încât ciocnirea a fost inevitabilă.

La fața locului au ajuns de urgență cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția și o ambulanță. O adevărată minune a făcut însă ca dintre pasagerii microbuzului doar doi să fie răniți ușor, iar ceilalți să scape doar cu o sperietură zdravănă. Cei răniți au refuzat transportul la spital.

Nici din tren nu a avut nimeni de suferit deoarece garnitura  Regio nu avea călători în momentul impactului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Un tren a lovit în plin un microbuz plin cu pasageri, în județul Timiș

  1. Articolul era la fel de interesant daca nu ziceati ca microbuzul a fost lovit „din plin”. Ca din poze se vede altfel, si bilantul victimelor nu arata chiar asa de catastrofal. In rest, de acord, nu zic ce parere am despre sofer ca ma cenzurati. In SUA autobuzele si microbuzele care transporta persoane sunt obligate sa opreasca la TOATE trecerile de cale ferata, chiar daca au bariera si bariera e ridicata. Stiu ei de ce.

  2. Propun ca soferul vinovat sa fie acuzat de tentativa de om-ucidere… Faptul ca n-a murit nimeni in accident, nu i se datoreaza lui !
    La a doua incercare, va reusi sa omoare oameni, sint sigur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *