Un tramvai fără vatman a luat-o la vale la Timișoara

accident tramvai 4

Accident de râsu’-plânsul. Un tramvai fără vatman a pornit singur din loc, a lovit două mașini și după ce s-a deplasat zeci de metri s-a oprit într-un alt tramvai.

CITEȘTE ȘI: Programul Festivalului Timfloralis

La un moment dat tramvaiul nu a mai avut curent. Femeia care conducea tramvaiul s-a dat jos să anunțe alți șoferi că acesta ar putea să pornească, însă în acest timp curentul a revenit, și tramvaiul a pornit de la sine, deoarece vatmanul a uitat să tragă frâna hidraulică.

Tramvaiul a plecat singur, a lovit două autoturisme și s-a oprit în vagonul unei alte garnituri aflată la Balta Verde. Specialiștii de la STPT susțin că a fost o eroare umană și spre norocul lor, în tramvai nu au fost călători, aceștia coborând în momentul în care nu a mai fost curent.

Foto: captura Facebook: Timisoara Stiri


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un tramvai fără vatman a luat-o la vale la Timișoara

 1. Nu lucrez acolo, dar ceva ma face sa cred ca pe vremea cand tramvaiul asta functiona in Germania (Munchen parca, pentru modelul respectiv), pornirea de unul singur dupa o pana de curent n-ar fi fost posibila. Modificari la echipament „a la Dorel”?

  1. Modelul este “Sttutgard”. O parte din aceste tramvaie au fost aduse ca urmare a relațiilor din Germania ale fostului vice presedinte CJ Timis Marius Popovici.
   Da stiu, am scris intenționat “Sttutgard”, cu “d “ si nu cu “t” pentru ca mai nou la emisiunile sportive ale posturilor naționale, comentatorii pronunța in loc de STTUTGART cu “ T“, cum este normal si corect, “Sttutgard” cu “D”.
   La început am crezut ca n am auzit bine, mai apoi am început sa rad, iar acum sunt oripilat, imi vine sa arunc atlasul geografic.
   Nu este de ras, este de plâns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *