S-a deschis ediţia de Paşti a Salonului Industriei Ușoare

cciat pasti

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a inaugurat, ieri, o ediţie specială a Salonului Industriei Uşoare, exeniment expoziţional care reuneşte peste 60 de firme din întreaga țară, atât din rândul producătorilor, cât și al comercianților de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii vestimentare.

Salonul Industriei Uşoare (SIU) s-a impus de-a lungul anilor, de altfel, ca o expoziţie cu vânzare foarte iubită de publicul timişorean, care a fost destul de numeros şi ieri, încă de la primele ore după ce manifestarea şi-a deschis porţile şi, fără îndoială, vizitatorii vor fi mult mai mulţi în weekend, deoarece au la dispoziţie vestimentaţie de sezon, la preţuri accesibile şi chiar la oferte speciale pe durata desfăşurării târgului. La ediţia pascală a salonului, în standurile expozanţilor se regăseşte o varietate mare de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, marochinărie, pielărie, blănărie, încălțăminte şi accesorii. Nu lipsesc nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile, articolele de artizanat, decorațiunile hand-made, dulciurile etc.

Târgul de produse tradiţionale, organizat concomitent în exteriorul Centrului Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22A, le oferă vizitatorilor în special produse specifice de Paști.

Expoziția este deschisă între orele 10 – 20, până sâmbătă inclusiv, iar duminică îşi va primi vizitatorii între orele 10 şi 18. Intrarea este liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *