Un timişorean, şef la Casa Naţională de Pensii

Ioan-Petru Căprariu, membru al PSD Timiş, a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Pensii Publice şi preşedinte al consiliului de administraţie. Numirea a fost făcută de către premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată în Monitorul Oficial de joi. El se afla în conducerea Casei Judeţene de Pensii Timiş de aproape 30 de ani.

“Sunt onorat pentru numirea făcută de către doamna premier Viorica Dăncilă, dar în acelaşi timp sunt conştient de responsabilitatea pe care o voi avea din această nouă postură. Totodată, doresc să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Timiş pentru toată susţinerea pe care mi-o acordă”, a declarat Ioan-Petru Căprariu.

La rândul său, preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, salută decizia luată de către Guvernul României: “Încă un membru al PSD Timiş pe o poziţie de conducere la o instituţie de nivel naţional este un motiv de mândrie pentru organizaţia noastră, care în repetate rânduri a demonstrat că este o echipă unită. Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiş în activitatea politică şi nu numai, precum şi o recunoaştere a profesioniştilor şi a oamenilor de valoare pe care îi are organizaţia noastră judeţeană. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulţi ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituţia la nivel judeţean şi am mare încredere în dumnealui în ceea ce priveşte activitatea pe care o va desfăşura din noua sa poziţie”.

4 Comments
sorinacio 20/04/2019
prin.neacordarea,punctajului.de0.57255.pentru.fiecare.an.util.lucrat.incadrulcooperativelor.agricole.cap -istii.timiseni.au.fost.prejudiciati.desume.de.bani.drept.prevazut.de.legea.250/2007.fapt.anulat.de.interpretarea.abuziva.si.superficiala..ord.680/2007.cu.largul.concurs.alcelor.ce.auredactat.acest.act.ce.se.pretinde.a.fi.norme.de.aplicare.alegii.
plecata 19/04/2019
Un timisorean,sef la Casa Nationala de Pensii, domnul Caprariu si PDS alta funtie nici nu as da,acest nume Caprariu se ocupa in Zilele RELE de AFACERI MIRSAVE dar Revolutia" LOVITURA DE STAT"au facut OAMENI din TOVARASI,si acum ce FUNCTIE!!!
remus 19/04/2019
De ce s-a sters comentariul anterior? Daca aveti coloana vertebrala, repostati-l !