Un tânăr viceprimar din Timiş își dorește „un sat mai frumos și ordine”

Giera

Timp de 13 ani a fost șofer profesionist și a lucrat pe mijloace de transport intern și internațional. În mandatul încheiat a fost consilier local. Luță Voinea are 34 de ani și este noul viceprimar al comunei Giera. Este edil pentru își dorește un „sat mai frumos și ordine”.

Când a spus ordine a înțeles prin aceasta drumuri ca lumea, trotuare și cetățenii să-și facă mai multă curățenie la stradă, căci primăria nu reușește singură fără ajutorul lor. Trebuie însă să se țină cont totuși și de faptul că Giera este doar un sat. Cu cei șase beneficiari de ajutor social din comună, trei în localitatea reședință a unității administrative și trei în satul aparținător Toager nu se reușește să se facă prea multă curățenie.

Luta VoineaPrintre obiectivele sale, aceleași cu cele ale actualului primar, fost la rându-i viceprimar în mandatul trecut, Radu Vicol, se numără, cum spuneam, trotuarele, dar și drumurile agricole, care trebuie pietruite sau asfaltate.

Tânărul viceprimar ne spune că motivul pentru care a intrat în administrația locală este să realizeze ceva pentru comunitate, nu salariul care este mai mic decât câștigul său ca și șofer.

Așa s-a întâmplat și cu fostul primar, Victor Hotean, care la început a îndeplinit și el funcția de viceprimar. S-a întâmplat și cu actualul primar, Radu Vicol, care a fost vice în mandatul trecut.

L-am întrebat pe tânărul Luță Voinea dacă se gândește că, într-o zi, va ajunge și el primar. „Poate că da, ne-a răspuns, dar acum fac echipă cu noul edil-șef”…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *