Un tânăr şi-a înjunghiat cel mai bun prieten, apoi l-a filmat cum agoniza: „Hai taci, dormi acolo”. Video

tanar injunghiat 1

Alexandru-Cristofer Laza, un tânăr de 22 de ani din Târgu-Jiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, după ce, cu o seară înainte, și-a înjunghiat prietenul de pahar. Cei doi au băut împreună, apoi s-au luat la bătaie, iar gazda a luat o baionetă și i-a înfipt-o în piept amicului său. În timp ce victima agoniza, întinsă pe podea, agresorul l-a filmat cu telefonul mobil și îl înjura, după care a sunat la 112 și a anunțat grozăvia.

CITEŞTE ŞI: „Frunză verde rozmarin, treizeciștii au bazin!”

Alexandru Laza, un recidivist din Tg-Jiu și Cristi Dumitru, în vârstă de 31 de ani, au băut împreună joi seara. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, iar Laza i-a aplicat mai multe lovituri amicului său și a filmat totul cu telefonul mobil. După ce victima a căzut pe podea, Laza îl înjura, iar în final l-a înjunghiat cu o baionetă. “Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în seara zilei de 15 februarie 2018, în jurul orelor 22, în timp ce inculpatul Laza Alexandru-Cristofer se afla în apartamentul său situat în municipiul Târgu Jiu, împreună cu persoana vătămată D.I.C., urmare a unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat pe acesta din urmă cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 cm şi lăţimea de 2 cm, în zona pieptului. După comiterea agresiunii, inculpatul Laza Alexandru-Cristofer a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată”, se arată într-un comunicat remis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cristi Dumitru se afla în stare gravă când au ajuns echipajele medicale la fața locului. Acesta a fost transportat la spital și a intrat direct în sala de operație, pentru că baioneta i-a atins mai multe organe, iar rănile îi puneau viața în pericol. „Are și alte organe afectate, pe lângă splină. Inima și plămânul i-au mai fost afectate pentru că a avut plaga aceea înjunghiată și a avut o acumulare de sânge. Noi suntem rezervați în privința pacientului. El se află, în continuare, în stare gravă. Este intubat”, au declarat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, conform gorj-domino.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *