Asfaltări, parcuri pentru copii şi foişoare în satele unei comune timişene

traian viua

Administrația locală din comuna Traian Vuia are mai multe proiecte de investiții, pentru acest an. În primă fază se vor finaliza lucrările la parcurile de joacă pentru copii, realizate la Sudriaș, Susani, Jupani, Traian Vuia și Surducu Mic cu fonduri care s-au ridicat la o valoare totală de 100.000 de euro.

“Pentru că am avut suficient loc, la Sudriaș, Jupani și Susani am construit și foișoare, tot din banii alocați pentru parcurile de joacă. Un alt astfel de parc, cu tot cu foișor, vom construi și la Săceni, printr-un proiect care va fi realizat anul acesta cu bani de la bugetul local”, ne-a de­clarat Vasile Petruescu, pri­marul comunei Traian Vuia.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr şi-a înjunghiat cel mai bun prieten, apoi l-a filmat cum agoniza: „Hai taci, dormi acolo”. Video

Tot cu bani de la buge­tul local, însumând 4,5 mili­oane de lei, va fi asfaltată o suprafață de un kilometru de străzi în Surducu Mic.

La Su­sani va fi construit un te­ren de minifotbal, iar la Su­driaș, cu 100.000 de euro, atrași prin Asociația Microregională ”Țara Făgetului”, va fi reabilitat sediul administrativ.

Edilii locali urmează să semneze la Ministerul Dez­voltării și contractul pentru modernizarea dispensarului din Sudriaș, investiție care se ridică la o valoare de pes­te 200.000 de euro și aș­teaptă să fie finanțate prin Pro­gramul Național de Dezvoltare Rurală și lucrările de reabilitare a Căminului Cultural din Susani, care de­pă­șesc, de asemenea, 200.000 de euro, conform redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *