Reprezentanţii unei primării din vestul ţării au chemat deţinuţii pentru a face curat în două blocuri sociale

Cinci remorci, cu aproape opt tone de deșeuri și mobilier degradat au fost strânse în urma lucrărilor de igienizare efectuate în zona căminului social de pe strada 1 Mai, nr. 27 (Rempes) și la căminul social de pe Aleea Moților din municipiul Deva. Clădirile au fost igienizate în interior, în băi, spații comune, holuri, cât și în exterior, pe alei și zone verzi.

„Curățenia a fost făcută de un 12 persoane private de libertate, coordonate de doi reprezentanți ai Biroului Locativ din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva în colaboarare cu Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală.

Astfel de acțiuni se vor repeta, ori de câte ori este nevoie la locuințele sociale aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva”, a informat Primăria Deva, conform zhd.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Reprezentanţii unei primării din vestul ţării au chemat deţinuţii pentru a face curat în două blocuri sociale

  1. Mare greșeală, repede să criticăm bla bla…
    Bravo pentru inițiatorii ideei cât și pentru curățenia făcută!

  2. Gramatical sau nu, au făcut ceea ce poate tu Mishu nu ai fi făcut!
    Bravo inițiatorilor ideei și pentru curățenia făcută!

  3. „Curățenia a fost făcută de un 12 persoane” – iarăși gramatică de Spiru Haret și logică declasa I nu a I-a cum apare des, din păcate, în fițuica voastră ! Aștept cu interes cenzura !

Lasă un răspuns