Reprezentanţii unei primării din vestul ţării au chemat deţinuţii pentru a face curat în două blocuri sociale

bloc deva

Cinci remorci, cu aproape opt tone de deșeuri și mobilier degradat au fost strânse în urma lucrărilor de igienizare efectuate în zona căminului social de pe strada 1 Mai, nr. 27 (Rempes) și la căminul social de pe Aleea Moților din municipiul Deva. Clădirile au fost igienizate în interior, în băi, spații comune, holuri, cât și în exterior, pe alei și zone verzi.

„Curățenia a fost făcută de un 12 persoane private de libertate, coordonate de doi reprezentanți ai Biroului Locativ din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva în colaboarare cu Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală.

Astfel de acțiuni se vor repeta, ori de câte ori este nevoie la locuințele sociale aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva”, a informat Primăria Deva, conform zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Reprezentanţii unei primării din vestul ţării au chemat deţinuţii pentru a face curat în două blocuri sociale

  1. „Curățenia a fost făcută de un 12 persoane” – iarăși gramatică de Spiru Haret și logică declasa I nu a I-a cum apare des, din păcate, în fițuica voastră ! Aștept cu interes cenzura !

  2. Gramatical sau nu, au făcut ceea ce poate tu Mishu nu ai fi făcut!
    Bravo inițiatorilor ideei și pentru curățenia făcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *