Un tânăr pompier a primit botezul focului într-o misiune grea

pompier 1

Luni, la orele amiezii, flăcări înalte erau observate de locatarii de pe Strada Lămâiței din Timișoara. Coloana de fum era atât de mare încât putea fi observată de la mare distanță.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii, care au intrat și în interiorul imobilului, pentru a vedea dacă nu se află acolo persoane surprinse de flăcări. Din fericire nu au fost victime, dar intervenția a fost una dificilă.

În cadrul ei a primit botezul focului sergentul major Răzvan Zaharia, care s-a alăturat echipei ISU Timiș în 2 decembrie, în calitate de pompier profesionist.

„Am ales să fiu pompier salvator, deoarece mi se pare că ești unic așa, prin faptul că tu salvezi oameni. E multă adrenalină, de fiecare dată e altceva, nicio intervenție nu e la fel și nu ai cum să spui că te-ai plictisit de ceea ce faci”, a declarat Răzvan Zaharia.

Incendiul de pe Strada Lămâiței a fost lichidat, iar pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele izbucnirii lui. Conform primelor concluzii, se pare că a fost vorba despre un foc deschis care s-a răspândit necontrolat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *