Grinch de Timișoara: prins la furat în Târgul de Crăciun

targ 4

Dacă pentru cei mai mulți dintre timișoreni Târgul de Crăciun din centrul orașului este prilej de bucurie și de a descoperi cadouri pentru cei dragi, pentru unii este doar un loc de unde și imaginează că pot să fure în voie.

Comercianții se plâng deseori că nu-și pot scăpa marfa din ochi, mai ales cei care vând obiecte mici, pentru că se trezesc că le lipsesc diverse mărfuri. Asta pe timp de zi. După căderea întunericului, lucrurile se complică, pentru că atunci încearcă să dea lovitura cei care vor să sustragă obiecte mai valoroase. După ce, zilele trecute, polițiștii locali au depistat în zona centrală două persoane suspecte de comiterea infracțiunii de furt din societățile comerciale situate în Piața Victoriei, luni seara, polițiștii locali au depistat un bărbat de 47 de ani, din localitatea Motru, județul Gorj, care a sustras mai multe produse de îmbrăcăminte, ornamente, obiecte de podoabă de la căsuțele de la Târgul de Crăciun amenajat în Piața Victoriei, precizează reprezentanții Poliției Locale. Hoțul a fost văzut de mai mulți comercianți, care le-au oferit polițiștilor o descriere exactă a acestuia, așa încât oamenilor legii nu le-a fost greu să-l descopere. Avea la el mărfurile furate, care au fost astfel recuperate.

Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 1, care îl vor cerceta pentru furt. Polițiștii locali fac un apel la vigilența cetățenilor, pe care îi îndeamnă să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă de genți, portofele, sau obiecte cumpărate, pentru că, în înghesuială, pot cădea ușor victime hoților. Comercianților din Târgul de Crăciun le recomandă să nu-și scape marfa de sub ochi și să anunțe, imediat cum observă persoane suspecte, cea mai apropiată patrulă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.