Centrul Timișoarei, atracție pentru migranți

migranti 16

De obicei mult mai discreți, preferând zonele retrase și încercând să evite cu orice preț contactul cu autoritățile, migranții au început să fie atrași de centrul Timișoarei. Fie că vor să vadă și ei luminile de sărbători, fie că se gândesc că vor primi ceva de mâncare la Târgul de Crăciun, polițiștii locali se întâlnesc din ce în ce mai des cu ei.

O patrulă a descoperit în noaptea de luni spre marți, la ora trei, la intersecția dintre străzile Vasile Alexandri și Eugeniu de Savoya, doi bărbați care au devenit agitați la vederea uniformelor. Au fost luați la întrebări și s-a descoperit că sunt migranți veniți tocmai din Bangladesh.

Cei doi nu aveau niciun fel de acte, așa că au fost predați Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, urmând să fie cercetați pentru trecerea frauduloasă a graniței, în România.

Zilele trecute alți trei refugiați, un indian și doi afgani, au fost descoperiți de poliția locală în Piața Unirii. Ei aveau documente emise de Centrul Regional pentru refugiați din Giurgiu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Centrul Timișoarei, atracție pentru migranți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *