Un tânăr din vestul țării și-a ucis iubita de 22 de ani. În 2017 a fost prins cu droguri

politia 42

Cristian Stănciulescu un tânăr de 27 de ani din Hunedoara și-a ucis în urmă cu două zile, iubita de doar 22 de ani, cu cu cuțit de vânătoare, iar apoi a încercat să se sinucidă. Tânărul are un trecut sumbru fiind condamnat de mai multe ori pentru trafic de droguri.

În 2017, în timpul unui flagrant pe o stradă din Alba Iulia, asupra tânărului polițiștii de la BCCO Alba Iulia au găsit mai multe substanțe etnobotanice.

Ce s-a întâmplat atunci: la data de 30 iunie 2017, organele de poliţie din cadrul BCCO Alba Iulia au oprit în trafic, în Alba Iulia, autoturismul marca Peugeot în care se afla tânărul şi alte trei persoane.

În urma controlului, în autoturism au fost găsite următoarele bunuri: o pungă albă în care se aflau 115 pliculeţe din material plastic transparent în care se află masă vegetală de culoare verde-oliv; 1 pachet de ţigări marca Marlboro în care se afla o ţigară ruptă şi două ţigarete confecţionate din foiţă.v

Din raportul de constatare tehnico-ştiinţifică întocmit de Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul BCCO Cluj-Napoca a rezultat că probele înaintate în cauză sunt constituite din: 115 punguţe care conţin 20,9 grame fragmente vegetale pe care s-a pus în evidenţă 5F-MDMB-PINACA; 2 ţigarete parţial arse care conţin fragmente vegetale pe care s-a pus în evidenţă 5F-MDMB-PINACA.

Cristian Stănciulescu a declarat că substanţele etnobotanice descoperite de organele de poliţie în autoturism îi aparţineau şi le-a achiziţionat de la o persoană din municipiul Cluj-Napoca”, se arată în dosarul penal în care acesta a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara, potrivit jurnaliștilor de la adevărul.ro

În 2019 a fost eliberat din închisoare

Oribila crimă s-a petrecut joi, 23 iulie, într-un apartament din Hunedoara. Potrivit adevărul.ro, cuprins de gelozie Cristian și-a ucis iubita de doar 22 de ani. Tânărul și-a înjunghiat iubita cu un cuţit de vânătoare, lovind-o în piept şi în spate, cu o forţă care i-a cauzat moartea aproape instantanee. Practic, susţin surse din anchetă, i-ar fi găurit trupul fetei de 22 de ani.

Imediat după a încercat să se sinucidă, mai exact și-a aplicat o lovitură cu același cuțit, în zona gâtului, dar a supraviețuit. a ieșit afară plin de sânge și a fost imobilizat de un jandarm care se afla în timpul liber.

sursă: adevărul.ro

 

alba24

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *