Un tânăr a furat produse cosmetice în valoarea de 56.000 de lei, la Timişoara

Bărbat condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală, cumpărare de influență și constituire a unui grup infracțional organizat, prins în Italia

La data 24 mai a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, au identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit de furt în formă continuată.

„În fapt, în perioada noiembrie 2021-mai 2022, cel în cauză, în calitate de angajat ar fi sustras, în mod repetat produse cosmetice dintr-un depozit de pe strada Costache Negruzzi din Timișoara, cauzând un prejudiciu în valoare de 56.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

CITEŞTE ŞI: ”Bâlbele, nesiguranța, neasumarea, lipsa de direcție clară au îmbolnăvit sistemul!”. Dialog cu prof. Aura Danielescu, inspector general la Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, a transmis IPJ Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *