Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti şi o luase la fugă

adoris pop

Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti şi o luase la fugă, surprinzându-i pe agenţi. Românul s-a luat după el şi l-a imobilizat, după o urmărire de câteva minute.

Un tânăr român, angajat şofer la o firmă de construcţii din Franţa, a reuşit să imobilizeze un hoţ înarmat, după ce l-a alergat pe mai multe străzi din capitala franceză.

Tânărul, Adoris Pop, are 28 de ani şi e originar din Dej. Marţi de dimineaţă aştepta în maşină un coleg, la periferia Parisului. A văzut cum în faţa casei unde aştepta apar mai multe echipaje de poliţie. Românul a povestit cum agenţii au intrat în curte, iar în casă erau trei hoţi.

Doi dintre ei au fost imobilizaţi de agenţi în curtea casei, dar al treilea a sărit de la etajul doi pe geam, a ieşit în stradă, a smuls spray-ul paralizant al unei poliţiste luată prin surprindere şi a rupt-o la fugă. Adoris filma tot.
Fără să stea prea mult pe gânduri, românul s-a luat după hoţ. A reuşit să îl imobilizeze, chiar dacă hoţul a descărcat tot spray-ul furat de la poliţistă în faţa românului. În plus, tâlharul era înarmat cu pistol cubile de cauciuc.

Adoris Pop e de cinci ani în franţa şi e şofer la o firmă de construcţii, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *