Un șofer de TIR a dispărut cu autotrenul plin de televizoare. Recompensă de 50.000 de euro pentru găsirea lui

TIR 1

Şoferul care a dispărut cu TIR-ul plin cu televizoare de 350.000 €, din Chitila, e de negăsit. Camionul a fost dat dispărut de proprietarul mărfii, care oferă recompensă 50.000 de euro celui care dă de urma fugarului.

CITEȘTE ȘI:  Artistul care a târât o mămăligă peste granița cu Moldova ajunge la Timișoara

O firmă din Argeş s-a ales cu o pagubă imensă, după ce a contractat o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. Patronul argeşean care nu dă de urma mărfii a anunţat Poliţia şi a făcut totul public, în speranţa că va reuşi să recupereze televizorele. Anchetatorii au stabilit că şoferul TIR-ului a fugit cu marfa, dar nu reuşesc să dea de urma lui. Poliţia a făcut mai multe percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa. Paguba firmei din Argeş se ridică la 350.000 de euro, potrivit anchetatorilor.

Patronul din Dâmboviţa al firmei de transport le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean ar fi gândit această şmecherie, dar deocamdată nu sunt dovezi clare împotriva lui.

TIR-ul cu televizoare a plecat din Chitila şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *