Lucrări de modernizare a casei de cultură din Giarmata

Giarmata

Casa de cultură din comuna Giarmata va avea o nouă față și noi funcțiuni pentru a răspunde mai bine nevoilor prezente și viitoare ale comunității aflate într-un proces de dezvoltare fără precedent, care înseamnă, pe lângă creșterea populației (9.000 de locuitori acum), investiții de anvergură și atragerea și stabilizarea în comună a forței de muncă, tot mai numeroasă.

CITEȘTE ȘI: Un șofer de TIR a dispărut cu autotrenul plin de televizoare. Recompensă de 50.000 de euro pentru găsirea lui

Clădirea se află în plin proces de reabilitare-modernizare în cadrul căruia, pe lângă înnoirea exterioară și interioară, va fi realizată o scenă extinsă în sala de spectacole, vor fi compartimentate spații pentru o sală de conferințe, studiouri pentru dans și instrumente muzicale și o încăpere pentru cercul plastic. Investiția este susținută financiar din fonduri europene, comuna atrăgând în acest scop, prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, suma nerambursabilă de 500.000 de euro. Proiectul urmează să fie finalizat până la sfârșitul lunii martie 2020.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns