Un sătean violent a bătut toţi şefii dintr-o primărie. Agresorul a fost potolit, tot cu pumnii, de un consilier local – VIDEO

agresiune primarie

Camerele de supraveghere ale Primăriei Mirosloveşti, comună situată în judeţul Iaşi, au suprins un incident grav provocat de un localnic deosebit de violent. Atenţie, imaginile sunt şocante!

Evenimentele au avut loc pe data de 30 iunie, zi în care în comuna ieşeană Mirosloveşti a fost programată o şedinţă de Consiliu local. Un individ din localitate, cunoscut cu antecedente violente, a intrat în sediul Primăriei, şi i-a luat la pumni şi picioare pe toţi şefii comunei, pornind de la secretar, continuând cu viceprimarul şi terminând cu edilul-şef.

Din imaginile suprinse de camerele de supraveghere, se poate observa că incidentul a fost observat de câţiva martori care au rămas, însă, pe margine. Din informaţiile obţinute de reporterii newspascani.ro, Poliţia a fost sesizată cu privire la violenţe, dar a ajuns la Primărie abia după ce toată scena s-a încheiat.

După ce a intrat în biroul primarului, unde i-ar fi bătut în continuare pe edilul-şef Ion Gospodaru şi pe viceprimarul Liviu Aioanei. Secretarul Dan Ciobanu, primul agresat, a reuşit să scape de „runda” a doua de bătaie.

Agresorul, un localnic pe nume Vasile Croitoru, a fost, la rândul lui, bătut bine, în cele din urmă. Un consilier local mai corpolent a intervenit după câteva minute. În imagini se poate observa cum încearcă să-l calmeze pe Croitoru cu vorba bună, dar ajunge să-l lovească de câteva ori pentru a-l putea evacua din Primărie.

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns