Un român din vestul țării, stabilit în Germania, frizerul vedetelor din Bundesliga

Un român din vestul țării, stabilit în Germania, frizerul vedetelor din Bundesliga

Un român din vestul țării, stabilit în Germania, frizerul vedetelor din Bundesliga

Frizerul fotbaliștilor din naționala Germaniei * Un român din Geretsried, Alex Giurgiu, are un salon de coafură la care vin mulți fotbaliști celebri.

Vedete din fotbal precum Manuel Neuer, Thomas Müller sau Kevin Trapp – cu toții îi încredințează părul: Românul Alex Giurgiu (31) deține salonul de coafură „Alex the Barber” și este frizerul obișnuit al numeroaselor vedete ale fotbalului.

Frizerul fotbaliștilor din naționala Germaniei

„Ce își doresc fotbaliștii germani în principal pentru partea superioară?” Giurgiu explică, pentru Bild: „Mid fade și high fade sunt deosebit de moderne”.

CITEȘTE ȘI: Cîțu și Ciolacu s-au prins în horă în Parlament, după ce au semnat declarația comună cu Chișinăul

Tradus: Rade părțile la zero cu o tranziție la tâmple (“High Fade”) sau la jumătate deasupra urechilor (“Mid Fade”).

Tunsorile scurte și degradeurile frumoase sunt importante pentru stelele fotbalului.

.Înainte de meciul internațional împotriva Angliei, jucătorii DFB Jonathan Tah, Niklas Süle și Antonio Rüdiger l-au lăsat pe Giurgiu să le aplice un „mid fade”.

Aceste tunsori sunt populare și în rândul clienților nonfotbaliști ai lui Giurgiu. Lui Lucas Hernández îi place ceva mai neobișnuit: Giurgiu și un expert i-au făcut șuvițe (așa-numitele „împletituri”) la sfârșitul lunii aprilie.

Greu de obținut o programare

Este mai dificil să obțineți o programare ca persoană normală: „Ar trebui să ne contactați cu două sau trei săptămâni înainte”. Dar Alex Giurgiu nu cere prețuri exagerate. O tunsoare bărbătească costă între 19 și 40 de euro.
Alex este fost fotbalist

Alexandru Giurgiu este originar din Arad. În adolescență a jucat și el fotbal, alături nume importante, dar o accidentare l-a scos din joc, scrie fanatik.ro.

Și-a făcut junioratul la Atletico și Gloria Arad și a împărțit vestiarul cu Cristi Bălgrădean, George Țucudean, Dennis Man sau Adrian Petre. A jucat și la Frontiera Curtici și a fost aproape să semneze cu UTA, dar o ruptură musculară l-a scos din joc.

S-a stabilit în Germania în 2016, a lucrat curier, apoi poștaș, până a reușit să adune suficienți bani să-și deschisă propria afacere, conform ziarul romanesc.de.

Din 2019 este proprietarul salonului de frizerie, iar vedetele din Bundesliga se înghesuie să ajungă pe scaunul hairstylistului român.

Mai multe imagini găsiți pe contul său de Instagram sau Facebook

Foto: Facebool/Alex the Barber Men’s Salon – În imagine – Alex Giurgiu și Thomas Müller


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *