Cîțu și Ciolacu s-au prins în horă în Parlament, după ce au semnat declarația comună cu Chișinăul (video)

Cîțu și Ciolacu s-au prins în horă în Parlament, după ce au semnat declarația comună cu Chișinăul

Cîțu și Ciolacu s-au prins în horă în Parlament, după ce au semnat declarația comună cu Chișinăul

Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, s-au prins într-o horă mare cu parlamentarii din România și Republica Moldova, după ce au semnat declarația comună a celor două Legislative, în care se reiterează „sprijinul necondiţionat” pentru țara vecină.

După mai bine de șase ore de dezbateri și luări de cuvânt, în cadrul ședinței comune a Parlamentelor României și Republicii Moldova, a fost semnată Declarația comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a încercat să incendieze steagurile din fața Primăriei Timișoara. ”Nu vom ceda niciun milimetru extremiștilor violenți”, spune Dominic Fritz

Președintele Senatului României, Florin Cîțu, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu au semnat Declarația comună, moment despre care au spus că este „unul cu adevărat istoric”.

La finalul ședinței, maestrul Gheorghe Zamfir și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău au susținut un recital de muzică populară, conform antena3.ro.

Mai mulți parlamentari români și moldoveni s-au prins în horă, între care și președinții Parlamentului României, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu.

Poți urmări mai jos hora în care s-au prins parlamentarii, la minutul 2:55


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *