Un român din Marea Britanie a fost ţinut sclav și a trăit ca Harry Potter, sub scări, primind doar 5 lei pe zi, pentru biscuiţi

Un român din Marea Britanie a fost ținut sclav de alți trei români și a trăit ca Harry Potter, sub scări, primind doar o liră sterlină pe zi pentru biscuiți, scrie Daily Mail.

Gabriel Nicolae a fost tratat ca un sclav de alți trei români, Ion Boboc, Christiana Tudor-Dobre și Mihai-Aurel Dan, timp de aproape un an, într-o casă din Bristol. Victima a fost supusă la rele tratamente, fiind obligată să trăiască într-o cămăruță de un metru lățime, sub scări, să rupă gazonul cu mâna și să se hrănească doar cu biscuiți.

Bărbatul a fost văzut de vecini în timp ce-și spăla rufele pe pietre sau folosind furtunul din grădină pentru a face duș.

Banii câștigaţi de victimă erau folosiţi de prietenii lui
Dezvăluirile au fost făcute în timpul procesului celor trei. Ion Boboc (26 de ani), Christiana Tudor-Dobre (24 de ani) și Mihai-Aurel Dan (36 de ani) nu recunosc acuzațiile care li se aduc, respectiv „sclavie” și frauda prin reprezentare falsă.

Potrivit sursei citate, în vara anului 2017, Gabriel Nicolae a venit la Bristol, împreună cu prietenii săi, Ion Boboc și Christiana Tudor-Dobre, după ce și-a găsit un job la un abator.

Deși era plătit cu 300-350 de lire sterline pe săptămână, românul nu primea decât o liră pe zi, pentru mâncare, un abonament de autobuz pentru a merge la muncă și 10 lire în weekend pentru canabis.

Toți banii intrau într-un cont și erau folosiți de cei acuzați. De asemenea, aceștia îi confiscaseră actele de identitate, pentru a nu putea pleca, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.