Un român care a furat bijuterii de milioane în Spania, prins de polițiști

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale (SIC), în colaborare cu Direcţia Operaţiuni Speciale (DOS) a Poliţiei Române, au reţinut un constănţean pe numele căruia era emis mandat de urmărire internaţională pentru furturi de obiecte de lux şi constituirea unui grup infracţional organizat în Spania, informează IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, miercuri, 15 august, o echipă a SIC din cadrul IPJ Constanţa, cu sprijinul DOS, a depistat un bărbat în zona gării CFR Constanţa, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile spaniole.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Constanţa, era urmărit internaţional pentru comiterea unor infracţiuni de furt calificat şi constituirea unui grup infracţional organizat, acesta sustrăgând dintr-un magazin din Spania mai multe obiecte de lux, precum ceasuri şi bijuterii, în valoare de 4.700.000 de euro.

„Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în comunicatul IPJ, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns