Autorităţile au refuzat să-l lase pe Babatunde să zboare spre Timişoara

Michael Babatunde Omoijuanfo (27 de ani) se înscrie, fără voia sa, pe lista fotbaliştilor străini care se luptă cu birocrația.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte s-a „cuplat” cu un artist de talie internațională, după ce Ilie Năstase a fost surprins cu noua iubită

Adus pentru a semna cu ACS Poli, mijlocaşul norvegian de origine nigeriană a fost blocat la Aeroportul Otopeni, după ce autorităţile au refuzat să-l lase să zboare spre Timişoara pentru a-şi aşterne semnătura pe contractul cu fosta prim-divizionară.

CITEȘTE ȘI: România, lovită de căldura sahariană şi furtuni violente. Banatul nu va fi ocolit

Este în vârstă de 27 de ani, a jucat toată cariera în ligile inferioare din Norvegia, iar luna august a acestui an a părut una norocoasă, pentru că a venit cu prima ofertă din străinătate.

CITEȘTE ȘI: Angajări pe salarii de 2.700 de lei net lunar. Iată postul vacant

Dar perioada bună a lui Michael Babatunde nu a durat mult, pentru că autorităţile române s-au asigurat că africanul adoptat de Norvegia nu ajunge la timp la Timişoara pentru a efectua vizita medicală şi a semna cu ACS Poli.

CITEŞTE ŞI: Timişul, sub cod galben de furtună

Motivul?

Deşi a călătorit din Norvegia până la Bucureşti fără niciun fel de problemă, Babatunde a fost oprit pe Aeroportul Otopeni de agenţii de la Imigrări.

Paşaportul lui li s-a părut fals, iar de aici a început un adevărat coşmar pentru fotbalistul plecat în căutarea unui trai mai bun în țara noastră.

1 Comments
Banatan 16/08/2018
Nu birocratie, ci rasism!