Autorităţile au refuzat să-l lase pe Babatunde să zboare spre Timişoara

Michael Babatunde Omoijuanfo (27 de ani) se înscrie, fără voia sa, pe lista fotbaliştilor străini care se luptă cu birocrația.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte s-a „cuplat” cu un artist de talie internațională, după ce Ilie Năstase a fost surprins cu noua iubită

Adus pentru a semna cu ACS Poli, mijlocaşul norvegian de origine nigeriană a fost blocat la Aeroportul Otopeni, după ce autorităţile au refuzat să-l lase să zboare spre Timişoara pentru a-şi aşterne semnătura pe contractul cu fosta prim-divizionară.

CITEȘTE ȘI: România, lovită de căldura sahariană şi furtuni violente. Banatul nu va fi ocolit

Este în vârstă de 27 de ani, a jucat toată cariera în ligile inferioare din Norvegia, iar luna august a acestui an a părut una norocoasă, pentru că a venit cu prima ofertă din străinătate.

CITEȘTE ȘI: Angajări pe salarii de 2.700 de lei net lunar. Iată postul vacant

Dar perioada bună a lui Michael Babatunde nu a durat mult, pentru că autorităţile române s-au asigurat că africanul adoptat de Norvegia nu ajunge la timp la Timişoara pentru a efectua vizita medicală şi a semna cu ACS Poli.

CITEŞTE ŞI: Timişul, sub cod galben de furtună

Motivul?

Deşi a călătorit din Norvegia până la Bucureşti fără niciun fel de problemă, Babatunde a fost oprit pe Aeroportul Otopeni de agenţii de la Imigrări.

Paşaportul lui li s-a părut fals, iar de aici a început un adevărat coşmar pentru fotbalistul plecat în căutarea unui trai mai bun în țara noastră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Autorităţile au refuzat să-l lase pe Babatunde să zboare spre Timişoara

Lasă un răspuns