Timișoreanca Brigitte s-a „cuplat” cu un artist de talie internațională, după ce Ilie Năstase a fost surprins cu noua iubită

În aproximativ două săptămâni, Brigitte Năstase va fi în mod oficial o femeie divorțată și liberă. La doar câteva zile după ce paparazzii au publicat imagini în exclusivitate cu noua iubită a lui Ilie Năstase, nici bruneta nu se lasă mai prejos.

CITEȘTE ȘI: România, lovită de căldura sahariană şi furtuni violente. Banatul nu va fi ocolit

Fosta soție a lui Ilie Năstase a ajuns din nou în atenția publicului, după ce a publicat o fotografie cu noul ei… „iubit”. Ei bine, Brigitte Năstase a postat o fotografie cu nimeni altul decât celebrul Maluma, la bustul gol, iar mesajul brunetei a fost de-a dreptul delicios.

CITEȘTE ȘI: Crimă în vestul țării! Un tânăr de 32 de ani și-a ucis fratele

„Vacanțe în viața mea, yeah.” Brigitte Năstase a lăsat de înțeles, pentru cine care nu au auzit în viața lui de celebrul cântăreț latino Maluma, că este noul ei iubit, alături de care a plecat în vacanța din Turcia.

CITEȘTE ȘI: Angajări pe salarii de 2.700 de lei net lunar. Iată postul vacant

Brigitte s-a jucat puțin cu imaginația internauților, iar totul a fost o glumă, menită să mai agite puțin apele în scandalul dintre ea și fostul tenismen.

CITEȘTE ȘI: Momo, noul joc care duce la sinucidere. O fetiţă de 12 ani s-a filmat, înainte de a se spânzura

„Este relaţia pe care o are de mai mult timp. Eu ştiam de relaţia asta. O cheamă Ioana. Noi de foarte mult timp nu mai avem vieţi.

Noi nu aveam decât o relaţie de prietenie şi suntem pur şi simplu.

Eu, bineînţeles, că ştiam despre ea, ştiam că e din Constanţa, ştiam că se întâlnea cu ea în Constanţa şi sunt fericită pentru el.”, a declarat Brigitte Năstase, pentru spynews.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns