Un român a răpit un cuplu în Spania. Pe ea a legat-o pe scaunul din dreapta al maşinii, pe el l-a încuiat bătut în portbagaj

spania 2

Un român a răpit un cuplu în Spania. Pe ea a legat-o pe scaunul din dreapta al maşinii, pe el l-a încuiat bătut în portbagaj. Apoi a fugit de poliţişti, care l-au prins după o urmărire ca-n filme.

Poliţia din Madrid a eliberat sâmbătă noaptea două persoane dintr-un automobil pe care agenţii l-au urmărit pe autostradă, mai mulţi kilometri. La un control de rutină, aceştia au văzut apropiindu-se un autoturism cu farurile stinse, deşi era ora 1.30 noaptea.

Şoferul a încercat să treacă peste poliţişti, apoi a depăşit barajul acestora şi a demarat pe un drum lateral, încercând să scape de urmăritori. Maşina a fost găsită după scurtă vreme abandonată într-o staţie de benzină, iar şoferul, un tânăr român de 21 de ani a fost prins aproape imediat.

Surpriza poliţiştilor a fost că în maşină au descoperit o tânără încătuşată pe scaunul din dreapta, iar aceasta le-a spus că în portbagaj e un bărbat, proprietarul maşinii. Acesta era încuiat acolo, bătut. Cei doi tineri fuseseră răpiţi la Getafe, unde românul i-a ameninţat cu o armă şi i-a lovit.

Tânărul român a fost arestat şi e acuzat de furt cu violență și intimidare, detenție ilegală, conducere imprudentă, lovirea autorităţilor, răpire şi fugă de controlul poliţiei, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *