Un primar din vestul ţării a murit imediat după ieşirea dintr-o operaţie… banală

Un primar din vestul ţării a murit imediat după ieşirea din operaţie… A fost unul dintre cei mai importanți edili ai județului Arad în perioada 1996-2004, fiind chiar primul gospodar al comunei Șiria, una dintre cele mai frumoase și încărcate de istorie localități din această parte de ţară.

Numele lui Dorin Ioan Gurban a rămas unul respectat în Șiria și după ce a ieșit din sfera politică. Fiind un împătimit al sportului-rege, şi-a dorit mult să facă la Șiria o echipă despre care să se vorbească și în țară, nu numai în Arad. În al doilea său mandat, Șiriana Șiria a reușit să promoveze în Liga a 3-a. Participa la fiecare cantonament al echipei, era prezent la fiecare meci, având de multe ori alura unui adevărat manager de club.

Din păcate, vorbim despre Dorin Ioan Gurban la timpul trecut. A murit la vârsta de 68 de ani, în urma unei operații la picior, care ar putea părea banală.

„A suferit o fractură la picior și a trebuit operat. Nu ne-am gândit deloc la ce e mai rău, dar imediat după operație a intrat în stop cardio-respirator și a murit”, le-a spus fiul său jurnaliştilor de la specialarad.ro.

Foto: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un primar din vestul ţării a murit imediat după ieşirea dintr-o operaţie… banală

  1. Și a cotizat toată viața la CASA de ASiGURĂRi de SĂNĂTATE ca alții să aibe ce fura iar el șă fie eutanasiat de-a dreptul. ROMÂNiA, trezește-te !!!

  2. Joacă-te cu bucuria şi inocenţa unui copil ! Poți câștiga foarte mulți bani printr-o muncă interesantă, în fața calculatorului, comod și profitabil, acasă la tine! Totul este de maximă încredere! Muncești în siguranță, într-o atmosferă calmă si castigul e concret! Pentru detalii trimite mesaj cu textul USOR la adresa de email [email protected]

Lasă un răspuns