Un primar din Timiş şi-a mutat biroul în sala de sport. Vezi motivul pentru care a luat această decizie

belint 1

Un primar din judeţul Timiş a decis să mute birourile funcţionarilor publici în sala de sport. Tot acolo vor avea loc şi şedinţele de consiliu local.

Primaria din Belint a fost demolata dupa ce in urma unor teste de rezistenta s-a descoperit ca zidurile s-au deplasat si exista pericol de prabusire.

Administratia condusa de Florin Laza a decis ca o mare parte din imobil sa fie demolata, astfel incat orice risc sa fie eliminat. ”Noi am avut de gand sa o refacem, sa incepem sa o renovam. Constructorii au venit si au spus ca zidurile sunt deplasate si exista pericol.

Nu am vrut sa investim bani degeaba si am luat decizia sa construim o cladire noua. Nu va fi o cladire cu etaj, va fi una simpla in care sa ne desfasuram activitatea in conditii bune. Nu sunt nici bani pentru o cladire mare si nici nu are rost sa facem o cladire impunatoare”, a declarat Florin Laza, primarul comunei Belint, scrie lugojinfo.ro.

Lucrarile de demolare au fost aproape finalizate, astfel ca in cateva zile va incepe constructia. Pana cand cladirea va fi construita si va fi dotata, sedintele de consiliu, dar si birourile functionarilor au fost mutate in sala de sport din localitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns