Un poliţist din vestul țării apare într-un videoclip despre Mafie (VIDEO)

videoclip 1

Un agent din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Caransebeş, în vârstă de 33 de ani, a devenit mare vedetă, după ce pe internet a fost postat videclipul manelei „Aici e Mafia“, interpretată de Florin Mitroi.

Agentul apare în cadru, în spatele solistului „unde se rupe în figuri“, ca să folosim o expresie adecvată cu acest moment.

Şefii agentului de la Rutieră au rămas muţi de uimire şi s-au sesizat după apariţia videoclipului, după care au dispus verificări în acest sens.

„Ne-am sesizat despre faptul că un agent al Poliţiei Caransebeş, Biroul Rutier, ar fi apărut într-un videoclip. Se fac cercetări cu privire la existenţa sau inexistenţa unei abateri disciplinare.

Agentul a declarat că se afla în timpul său liber şi că ar fi ajuns din întâmplare acolo, fiind rugat de o altă persoană să ducă un autoturism dintr-o parte într-alta (autoturismul cu care s-a filmat videoclipul, n.r.).

Verificările sunt efectuate de poliţiştii din Departamentul de Control Intern al IPJ Caraş-Severin. În funcţie de rezultatul verificărilor, agentul poate primi o atenţionare, mustrare scrisă, diminuare din salariu“, ne-a declarat comisar şef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Neoficial, sancţiunea ar putea fi una drastică ţinând seama de situaţia penibilă în care a fost pusă Poliţia. „Una ar fi fost să apară într-un videoclip alături de o mândruliţă cu ochi ca mura şi buze subţirele, şi alta e să joace într-un videclip în care se spune «Aici e Mafia»“, ne-a mărturisit unul dintre şefii agentului de circulaţie.

Din informaţiile noastre, agentul de poliţie ar fi solicitat să fie mutat de la Poliţia Rutieră. (Foto şi video: Yotube)

 

argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns