Comuna Moşniţa Nouă şi-a premiat sportivii

Mosnita Noua sport 1

La final de an, copiii care reprezintă comuna Moşniţa Nouă în competiţiile sportive şi culturale au fost premiaţi în sala de sport a reşedinţei unităţii administrativ-teritoriale de lângă Timişoara.

Evenimentul a avut loc joi seară, iar maestru de ceremonii a fost primarul Florin Bucur, ajutat de antrenorul Marius Ciocoiu.

Mosnita Noua sport 4Copiii premiaţi au fost următorii: Iasmina Maria Moisa (arte marţiale, ju-jitsu), Aida Simo (arte marţiale de contact, kick-boxing, kempo), Jasmina Elena Ciocoiu (arte marţiale de contact, kick-boxing, kempo, hand to hand fighting), Iasmina Maria Varga (arte marţiale de contact, kick-boxing, hand to hand fighting), Paul Valentin Lupu (arte marţiale de contact, kick-boxing, hand to hand fighting), Răzvan Lungu (arte marţiale de contact, hand to hand fighting), Timea Melisa Csaszar (cântăreaţă), Ania Karina Csaszar (cântăreaţă), Sergiu Pavlov (baschet), Dominik Albert (arte marţiale, karate), Briana Lupu (arte marţiale, karate), Kevin Luca (arte marţiale, karate), Gabriela Luca (arte marţiale, karate).

Au mai fost premiate Ansamblul Moşniţeana (dansuri populare) şi Anne Dance Studio (dansuri sportive).

Mosnita Noua sport 3„A fost un an frumos, cu multe evenimente la Moşniţa. Vrem să progresăm tot mai mult în ceea ce facem. Avem foarte mulţi copii, acum au fost prezenţi doar o parte din ei, este final de an şi fiecare şi-a organizat sărbătorile într-un anumit fel. Mă bucur foarte mult că părinţii din comuna Moşniţa se implică în creşterea şi educarea copiilor lor. Sportul şi cultura sunt ca o emblemă pentru comuna noastră, ele ne pot duce pe cele mai înalte culmi”, ne-a declarat primarul Florin Bucur.

În comuna Moşniţa Nouă va funcţiona, începând de anul viitor, un club cu zece ramuri sportive. CSC Moşniţa va avea secţii de arte marţiale de contact, arte marţiale, kempo, judo, handbal, baschet, rugby, dansuri sportive, box şi fotbal.

„În momentul de faţă sunt peste o sută de copii în comuna noastră care practică diferite sporturi sau fac parte din ansambluri. Momentan nu avem un club sportiv al primăriei, suntem în curs de înfiinţare, sperăm să-l avem în cel mai scurt timp posibil pentru a-i sprijini pe copii chiar mai mult decât o facem în prezent”, ne-a mai spus Florin Bucur.

Edilul-şef din Moşniţa Nouă ne-a vorbit şi despre competiţia organizată pe plan local cu ajutorul antrenorului Marius Ciocoiu: „Cupa Moşniţa prinde foarte bine, îi mulţumesc domnului Marius Ciocoiu, el a venit cu această iniţiativă ce s-a dovedit a fi de real succes. Prima ediţie a fost frumoasă, la a doua au fost reprezentate foarte multe cluburi, a fost o ediţie demnă de comuna noastră, a avut tot ce trebuie. A fost un maraton sportiv căruia cred că i-am făcut faţă cu brio. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest eveniment să fie pe măsura aşteptărilor celor care au participat la el. Am avut cluburi consacrate din România, au fost şi cluburi din străinătate, ne-am bucurat întotdeauna de aprecierile celor care au fost prezenţi la competiţia noastră”.

Florin Bucur ne-a dezvăluit că sălii de sport din Moşniţa Nouă îi vor fi create câteva anexe: „Sala noastră se menţine foarte bine, facem toate eforturile pentru a o menţine la nivelul care trebuie. Ea ne oferă posibilitatea de a avea evenimente, de a organiza competiţii, este foarte mare şi încăpătoare, dar vrem să o extindem, să-i facem nişte anexe care să dea posibilitatea sporturilor ce nu au nevoie de un spaţiu atât de mare să beneficieze de locuri mai mici pentru a-şi desfăşura activitatea mult mai bine şi pentru a funcţiona în paralel. Este singura sală de pe raza comunei noastre, fără ea nu am putea promova atât de mult sportul şi cultura”.

Mosnita Noua sport 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns