Un poliţist a murit după ce a fost înţepat în cap de o albină

stupi

Un poliţist de 38 de ani din judeţul Buzău a murit după ce a fost înţepat în cap de o albină, în timp ce lucra împreună cu tatăl său la stupi, medicii luând în calcul atât varianta unui şoc anafilactic, în urma înţepăturii, cât şi pe cea a unui infarct.
Potrivit poliţiştilor din Buzău, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care era ajutorul şefului de post din localitatea Brădeanu, a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a fost înţepat de o albină.

Bărbatul era în concediu şi, împreună cu tatăl său, lucra la nişte stupi pe un câmp de floarea soarelui, în zona satului Călţuna. La un moment dat, bărbatul a fost înţepat de o albină şi a început să se simtă rău, astfel că a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical, dar s-a urcat în maşină să plece în întâmpinarea ambulanţei.
După scurt timp, bărbatului i s-a făcut rău şi a oprit.

Asistenta de pe ambulanţă l-a găsit pe bărbat în stare gravă, cu tensiune mică şi puls scăzut, dar conştient. Ulterior, el a intrat în stop cardio-respirator, iar ambulanţa a oprit în curtea Spitalului din Smeeni pentru a fi resuscitat.

Poliţistul, care fusese înţepat în cap de albină, a fost resuscitat timp de o oră, însă în cele din urmă a fost declarat decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Buzău, Rodica Corneci, cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei.

Conform sursei citate, poliţistul suferea de diabet, era cunoscut cu afecţiuni cardiace şi supraponderal, medicii luând în calcul două variante: fie bărbatul a suferit un şoc anafilactic în urma înţepăturii de albină, fie a făcut infarct.

Agentul de Poliţie avea 38 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă de patru ani.

gandu.info/


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns