Un pas înainte…

La sfârșitul lunii iulie, într-un articol intitulat „Capcană pentru copii întreținută de primărie”, v-am prezentat situația absolut jenantă întâlnită într-un loc de joacă întreținut de municipalitate, cel amplasat pe strada București (Cartierul Tipografilor), unde cuiele ruginite care ieșeau din rama de lemn putredă și distrusă a gropii de nisip reprezentau un pericol real pentru prichindeii care luau cu asalt locul de joacă în fiecare zi.

parc renovat

Zilele trecute, am revenit în parcul cu pricina, unde ne aștepta o surpriză plăcută: o ramă de lemn nou-nouță o înlocuise pe cea veche, spre liniștea părinților care își vegheau copiii. De la una dintre mamele aflate la fața locului, am aflat că schimbarea ramei s-a produs la puțin timp după apariția articolului nostru, semn că avem cititori fideli în primărie…

Sigur, ar fi fost ideal ca angajații municipalității să fi întreprins cele necesare la timp și din proprie inițiativă, dar e bine și-așa, e un pas înainte.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns