Un pacient COVID-19 a decedat la Timişoara, după ce nu le-a permis medicilor să-i administreze tratamentul

Un pacient COVID-19 care a decedat sâmbătă, la Timişoara, a refuzat categoric tratamentul cu Remdesivir şi nu le-a permis medicilor să-i administreze medicamentul, deşi era considerat cel mai potrivit pentru starea sa de sănătate, scrie News.ro.

Bărbatul de 50 de ani a ajuns la spital cu o formă medie a bolii, însă, la scurt timp, pentru că nu vrut să primească tratament, starea lui s-a agravat. A ajuns la Terapie Intensivă, unde medicii au făcut toate eforturile să îl însănătoşească, însă doar în limita legală, având în vedere refuzul scris al bolnavului de a fi tratat cu medicamentele dedicate coronavirusului.

După câteva zile în care a fost în stare gravă, la Terapie Intensivă, joi, rinichii bărbatului au cedat, astfel că, pe lângă hipertensiunea de care suferea înainte de a ajunge infectat cu COVID 19 la spital, a ajuns să sufere şi de insuficienţă renală, şi a intrat în comă, conform stiripesurse.ro.

Sâmbătă, bărbatul de 50 de ani a murit în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns