Abator din Timiș închis după ce 93 de angajați au fost infectați cu coronavirus

Un abator de lângă Timișoara a fost închis pentru șapte zile, au decis autoritățile sanitare. 93 de angajați au Covid-19, după ce opt angajați vietnamezi au fost confirmați cu coronavirus. Doar în ultimele 24 de ore au fost depistate 56 de persoane infectate.

DSP Timiș anunță închiderea abatorului Smithfield, unde în urmă cu câteva zile opt angajați vietnamezi au fost confirmați cu virusul SARS-CoV2. Colegii acestora au fost izolați timp de 14 zile și s-a început testarea. Alte 56 de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Sunt 72 de noi infectați în Timiș în ultima zi.

„În urma testărilor Covid-19 efectuate angajaților unei unități de procesare carne de pe raza județului Timiș, după apariția primelor cazuri pozitive în rândul acestora, s-au depistat pozitiv, în ultimele 24 de ore, un număr de 56 de persoane”, transmite DSP Timiș.  Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică spun că 93 de angajați Smithfield au Covid-19. Tocmai de aceea s-a luat decizia închiderii abatorului pentru șapte zile, cu posibilitate de prelungire. Tot abatorul va fi dezinfectat.  „Până la această dată, la nivelul întregii unități, sunt confirmate 93 de persoane pozitive. Pe acest considerent s-a decis suspendarea activității întregului obiectiv, pentru o perioadă de șapte zile, cu posibilitate de prelungire, în caz de nevoie. Unitatea își va relua activitatea după efectuarea unei igienizări și dezinfecții riguroase, precum și după testarea personalului cu maximum 48 de ore înainte, cu rezultat negativ”, mai informează DSP Timiș.

sursa: libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Abator din Timiș închis după ce 93 de angajați au fost infectați cu coronavirus

Lasă un răspuns