Un oraș din Timiș îi dă clasă capitalei Banatului

deszapezire 3

Marţi, la apariția primilor fulgi de nea în vestul țării, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, aflat în drum spre Viena, ținea discursuri din mașină, live pe Facebook, despre măreția managementului său, în timp ce edilul-șef al unui oraș aflat la 60 de kilometri depărtare lăsa vorbele în seama altora și punea mâna pe lopată ca să curățe zăpada… Rezultatul?

Acum, după zăpada căzută în noaptea de marţi spre miercuri, pietonii din capitala Banatului sunt nevoiți să schieze pe trotuarele acoperite de zăpadă, iar șoferii să patineze cu mașinile pe carosabilul nedeszăpezit, în timp ce locuitorii din Sânnicolau Mare n-au nici un stres din acest punct de vedere.

În acest oraș străzile sunt… lună, șoselele, trotuarele și parcările fiind curățate până la ultimul firicel de zăpadă…

Sannicolau mare


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

18 thoughts on “Un oraș din Timiș îi dă clasă capitalei Banatului

  1. Cred, ca va plateste bine primarul?! Cand a taiat toti copacii din oras, nu a spus nimeni nimic!! Stati linistiti, ca la cat a furat, macar zapada sa nu fie!!

 1. In orașul Sannicolau Mare este o rânduiala si o infrastructura de invidiat ,se poate compara cu orașe occidentale .Bravo Dl primar

 2. Sunt șofer pe curse exterioare si vreau sa spun ca am umblat prin multe orașe din Europa dar Sannicolau Mare e peste multe orașe cu renume din Europa felicitări primarului din Sannicolau Mare . Țineți tot așa , bafta

 3. Minciuni….de ce nu ati venit de dimineata la ora 7 ca sa vedeti cum este? Cand copiii mergeau la scoli si gradinite, iar soferii aveau adrenalina in sange ca sa conduca prudent? In Sannicolau se lucreaza doar ziua si apoi cheama Renasterea sa vada ce strazi curate avem! Imi pare rau ca nu am facut poze celor de pe utilaje ieri noapte ca sa vedeti cum dormeau…in Sannicolau!

 4. Este mai bine ca in Timisoara ,dar nu asa cun scrie acest ziarist Vedeți periferia este geata pe strada Dl ziarist ai băut o Răchie de caisă cu Danut de la PNL?

 5. Primarul Danut Groza a dovedit ca se poate! El este un bun gospodar si de cand a devenit primar a ridicat orasul Sannicolaul-Mare la nivelul oraselor Europene! Eu l-as numii Trump al Romaniei,sper sa aiba multi ani de mandat ca Primar, ca Priministru ar fi ideal!

 6. Sunt de loc din Sânnicolau Mare, orașul sa schimbat total de câtva ani. Pot spune că este un oraș la nivel european

 7. Asa este cum.scrie! De ce sunteti rai? E normal sa fie zapada seara dupa ce ninge…dar intr adevar masinile de dezapezire au facut treaba…nu stau intr o zona centrala,dar m am plictisit de cate ori au trecut pe acolo…luna si bec! Oameni gospodari…cine spune ca nu s a lucrat,este invidios si rautacios!

  1. Probabil ati trecut dupa 8 dimineata… nu dimineata la 7 sau chiar inainte de 7! La 11 era curat si in Timisoara…da!

 8. Acolo unde nu este un Primar PSD-ist …mai tot timpul treburile merg bine, unde este numit un Primar Politic…furturile merg bine iar in localitate..nu se schimba nimic. si apoi..in Sannicolau nu a nins atat de mult..ca la Timisoara, mii se pare exagerata comparatia . Cat de mare este Timisoara si cat Sannicolaul?

Lasă un răspuns