Un om deştept doarme în câteva minute cât un prost într-o noapte. Cât a dormit un deputat PNL Timiş?

Puţin, probabil doar câteva minute, ca să răspundem întrebării din titlu. Deputatul în discuţie este Pavel Popescu şi a fost surprins aţipind în timpul audierii ministrului Violeta Alexandru.

Toţi adversarii s-au grăbit să-l condamne pentru clipele de odihnă pe care şi le-a permis, uitând că gestul său poate fi unul mai profund, la fel ca şi somnul în care a picat.

Pavel Popescu a intrat în PNL ca o mare speranţă a politicii, însă, în afara minutelor de somn, nu s-a remarcat în mod special cu altceva. Asta nu înseamnă, însă, că speranţa trebuie să dispară.

„În somn uiţi drama vieţii tale, uiţi complicaţiile şi obsesiile, aşa încât fiecare deşteptare este un început nou de viaţă, este o speranţă nouă”, spunea Emil Cioran.

Pavel Popescu nu poate fi etichetat ca un parlamentar care doarme în timpul programului, pentru că el este un personaj cioranian, un simbol al începutului nou de viaţă, al deşteptării.

Aceasta este mult mai importantă decât somnul în sine, pentru că vorbim de o trezire spirituală pe care adversarii politici nu au cum s-o înţeleagă. De ce? Pentru că, spre deosebire de personajul cioranian, ei dorm o noapte întreagă. Hai, deşteptarea la toată lumea!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un om deştept doarme în câteva minute cât un prost într-o noapte. Cât a dormit un deputat PNL Timiş?

Lasă un răspuns