O companie uriaşă vrea să construiască la Timişoara o nouă fabrică. Mii de locuri de muncă

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier vrea să construiască o nouă fabrică în România, titrează cei de la Profit.ro. De această dată este vorba despre o fabrică de baterii, care urmează să fie ridicată la Timișoara. 

Nemții de la Dräxlmaier vor să-și extindă activitatea din Timișoara. Compania a solicitat eliberarea unui PUZ pentru o nouă fabrică și un centru de dezvoltare. Proiectul este unul de amploare.

Este vorba despre un complex cu 5 clădiri noi, cu spații de producție pe o surpafață de 35.000 mp și 16.000 mp care vor fi dedicați zonei de birouri.

Compania operează la Timișoara de mai mulți ani prin intermediul unei fabrici în domeniul pieselor auto și al firmei Lisa Dräxlmaier, iar acum dorește să construiască aici o fabrică de baterii pentru mașinile electrice.

Foto: zf.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “O companie uriaşă vrea să construiască la Timişoara o nouă fabrică. Mii de locuri de muncă

  1. Daa!
    Creeaza locuri de munca….,
    In Germania conditiile de protejare a Mediului sant extrem de dure; vezi scandalul din Brandenburg / Tesla

    1. In 24 2. 2020 in fabrica din draxlmaier din Timișoara lăudată mai sus proiectul uriaș este Sf (nu sfânt ci saisficsan) lucrez de 10 ani și în momentul de fata o parte din angajați sunt trimiși în alte orașe la fabrici draxlmaier și ceilalți așteaptă… Macar o informare cu ce se întâmplă în viitorul apropiat toata automatizarea din fabrica pleacă în tunisia.

Lasă un răspuns