Un om a murit în incendiul care i-a cuprins locuința, într-un oraș din vestul țării

incendiu hunedoara 3

Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Poienilor din municipiul Petroșani. Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului. Din păcate, în timpul intervenţiei, în interiorul locuinţei a fost găsită o persoană decedată, carbonizată.

CITEȘTE ȘI: RCA mai scump chiar și cu 40% pentru șoferii cu accidente grave în istoric. Noi reguli la polițele de asigurări

„Pompierii Detaşamentului Petroşani s-au alertat, aseară, în jurul orei 22:00, în urma unui apel la 112 ce anunţa incendiul  în desfăşurare la o casă situată, pe strada Poienilor, din municipiul Petroşani. Cele cinci echipaje de pompieri şi un altul de prim ajutor, ajunse rapid la locul intervenţiei, au constatat că arderea se manifesta cu flacără şi cu degajare masivă de fum în interiorul imobilului. După stingerea incendiului, pompierii au găsit într-una dintre camere trupul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 52 de ani”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Pompierii spun că, cel mai probabil, arderea a fost generată de o sobă cu degajare de căldură, primele materiale care au ars fiind textile.

Sursa: Realitatea de Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns