Un echipaj de pompieri a ajutat o femeie din Timișoara să-și recupereze portofelul și un inel la care ținea extrem de mult

pompieri 37

Fiecare dintre noi am avut ghinionul să pierdem, cel puțin odată, un lucru important. Iar portofelul în care ai ultimele economii, cu siguranță este ultimul lucru pe care ți l-ai dori să-l pierzi. Iar când acest lucru chiar se întâmplă, speri până în ultimul moment ca acesta să fie găsit de oameni inimoși care să ți-l returneze.

CITEȘTE ȘI: Un om a murit în incendiul care i-a cuprins locuința, într-un oraș din vestul țării 

În această situație dificilă a ajuns și o doamnă care și-a pierdut portofelul în care avea peste 100 de euro, 150 de lei și un inel care cu siguranță are o valoare emoțională destul de mare.

Astăzi, în timp ce se întorceau de la o misiune, echipajul CBRN din cadrul ISU Timiș a găsit obiectul prețios și fără să stea pe gânduri, aceștia s-au îndreptat spre cea mai apropiată secție de poliție pentru a-l preda.

„Valoarea bunurilor găsite poate părea mică, însă gestul salvatorilor este mare, la fel ca și inima lor.

Mulțumim dragi colegi, pentru că ați dat dovadă de compasiune și responsabilitate și pentru că, încă odată, ați adus onoare uniformei pe care o purtați cu mândrie!”, au transmis reprezentanții ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns