Un nou val de amenzi date în Timiș celor care nu respectă restricțiile impuse de pandemie. Suma totală se apropie de 70.000 de lei

razie 1 2

Aproape 300 de polițiștii timișeni,  jandarmi, pompieri, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș au verificat mai multe societăți comerciale cu un număr mare de angajați, pentru a vedea dacă se respectă regulile care previn răspândirea coronavirusului:   respectarea distanțării fizice, purtarea măștii de protecție cât și prezența în interior a unui număr limitat de persoane în funcție de rata de incidență.

CITEȘTE ȘI: Președintele CJT, preocupat de persoanele cu dizabilități

La activităţi au participat peste 275 de forţe de ordine, fiind verificate 69 de societăți comerciale, precum şi 102 mijloace de transport persoane, dintre care 46 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 221 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 69.850 de lei. Dintre acestea 199 de sancțiuni contravenționale în valoare de 46.850 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, 21 de sancțiuni în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns