Un nou transfer la SCM Timişoara: baschetbalistul bulgar Ivan Lilov

Un nou transfer la SCM Timişoara: baschetbalistul bulgar Ivan Lilov

Ivan Lilov, un baschetbalist bulgar de 33 de ani, vârstă împlinită pe 6 august, completează lotul echipei SCM Timișoara pentru sezonul 2021-2022. Acesta evoluează pe poziția 2, măsoară 1,96 metri și a mai jucat în România la Gaz Metan Mediaș, în urmă cu opt ani. În sezonul trecut, Lilov a evoluat la BC Yambol, din prima ligă a Bulgariei.

CITEŞTE ŞI: Cresc taxe și impozite locale, la Timişoara – proiect de hotărâre

„Știu că Timișoara are o organizare bună și că este una dintre cele mai bune echipe din România. Voi face tot posibilul să ajungem sus în noul sezon, cred că vom reuși acest lucru cu spirit de echipă și muncind ca un grup unit. Am văzut că baschetul românesc devine tot mai bun de la un an la altul și sunt fericit că mi s-a oferit șansa să pot evolua aici.

Voi lucra pentru prima dată cu Dragan Petricevic, am auzit că este un antrenor bun, care pune accent pe disciplină în teren. Sper să nu mai existe restricții, iar suporterii să vină la sală să ne susțină. Avem nevoie de ei, sunt sigur că împreună vom reuși un sezon bun, în care ne vom atinge obiectivele”, a declarat bulgarul Ivan Lilov.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *