Creşte tensiunea! Reacție din PNL Timiș în conflictul dintre Orban și Cîțu

Creşte tensiunea! Reacție din PNL Timiș în conflictul dintre Orban și Cîțu

Crește tensiunea în PNL, o dată ce se apropie data alegerilor pentru funcția de președinte, dar și în contextul ultimelor dezvăluiri despre premierul Florin Cîțu. O reacție la conflictul momentului a avut-o deputatul PNL Timiș Cosmin Șandru, care sare în apărarea primului-ministru, condamnând atacurile orchestrate din cealaltă tabără:

”În legătură cu ultimele apariții publice ale Președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîțu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic și declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru. Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a premierului susținut de Partidul Național Liberal.

Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor. Nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa premierului liberal.

Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru în ultimii 7 ani. Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președintele în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării.

CITEŞTE ŞI: Consilier local timișorean: ”Să plătească primarul și funcționarii incompetenți”

Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.

În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie și, sperăm, pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Creşte tensiunea! Reacție din PNL Timiș în conflictul dintre Orban și Cîțu

  1. unde ai lucrat politiciene? la firma sotiei? sotia care este fata unui vechi membru pnl? sotie , care lucreaza la firma Colterm?chiar nu gasea daca era capabila un loc in privat?

Lasă un răspuns