Un nou junior polist a fost promovat la echipa de seniori

Încă un tânăr din academia alb-violetă a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu ASU Politehnica Timişoara. Ilie Velcan a iscălit o înţelegere valabilă până în vara anului 2022. Acesta s-a născut pe 19 februarie 2003, la Băile Herculane, şi acoperă banda stângă a terenului.

CITEȘTE ȘI: Din septembrie, pe patru benzi între Centură și A1

În sezonul trecut a fost component de bază al formaţiei Politehnicii participantă în Liga Elitelor U17. În prima parte a ediţiei 2020-2021 a jucat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a bifat nouă partide şi a înscris o dată, iar până la vară va evolua, tot sub formă de împrumut, pentru CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, în Liga a III-a, seria a 8-a. “Este un contract foarte bine primit, am început anul foarte bine şi consider că trebuie să muncesc ca să ajung la un nivel cât mai înalt. Momentan vreau să mă concentrez pe evoluţiile mele din Liga a III-a, unde sunt împrumutat, şi pe viitor îmi doresc să fac pasul mai sus”, a declarat Ilie Velcan.

În altă ordine de idei, Luchian Gologan, Tudor Moţiu şi Robert “Pele” Ehling (toţi născuţi în anul 2004) se vor pregăti în continuare cu lotul de seniori şi vor evolua în Liga Elitelor U17 pentru Politehnica. Cel din urmă a fost în toamnă împrumutat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a marcat un gol în zece partide la nivelul Ligii a III-a.

Alţi doi tineri care s-au pregătit cu prima echipă încă de la reunire, Rareş Bîrlovean şi Alexandru Gaşpar, ambii împrumutaţi în prima parte a stagiunii la Fortuna, au fost promovaţi definitiv în lotul de seniori al Politehnicii. Pe de altă parte, clubul timișorean s-a despărţit recent de Demetris Cristodulo, care a evoluat în prima parte a sezonului la Fortuna Becicherecu Mic. Acesta s-a transferat la CSM Reşiţa, Politehnica păstrând procente dintr-un viitor transfer al jucătorului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.