Un nou început pentru ACS Poli

Ionel Ganea Radu Birlica Viorel Boit

Alb-violeţii lui Ionel Ganea au strâns rândurile luni în vederea pregătirii pentru următoarea stagiune fotbalistică, în care vor lua startul în eşalonul secund.

Cu acest prilej, noul antrenor al echipei ACS Poli Timişoara a luat primul contact cu elevii săi, spunând că îşi propune pe termen scurt să cristalizeze o formulă care să-i permită un start bun în campionat.

Ganea s-a ferit să vorbească despre promovare, dorind să întărească lotul cu cel puţin trei fotbalişti.

„Avem un nou început, din păcate din Liga a II-a, dar sperăm ca tot răul să fie spre bine. Încercăm să ne reorganizăm din toate punctele de vedere, să abordăm altfel noul sezon. Partea principală este cea financiară. Am redus considerabil o parte din salarii, încercăm să ne regrupăm în ceea ce priveşte datoriile vechi, să le plătim cât mai repede. Am optat pentru Ionel Ganea, un antrenor tânăr, profesionist, pe care, din păcate, nu l-am adus când trebuia. Am mare încredere în el, sper ca viitorul să sune bine pentru clubul nostru”, a punctat, luni, preşedintele clubului timişorean, Radu Birlică.

„Mulţumesc conducerii pentru încrederea acordată. Am ţinut să vin aici pentru că este un proiect nou, iar pentru mine ca antrenor îmi convine mult să încep de la zero. Nu mai contează trecutul, trebuie să privim în prezent şi în viitor. Ca prim obiectiv mi-am propus să cristalizez o echipă cât mai competitivă pentru a începe bine acest sezon de Liga a II-a. Îmi doresc mult să fac performanţă la acest club şi din postura de antrenor. Condiţiile sunt bune, nu putem avea altceva decât realizări. Vom efectua antrenamente zilnice, va fi şi un cantonament, mai mult ca sigur acesta va avea loc luna viitoare, rămâne să stabilim locul şi perioada exactă. Îi ştiu pe majoritatea jucătorilor, cunosc şi oraşul, nu este nimic nou pentru mine. O să mă pronunţ în viitor cu privire la promovare. Trebuie să aflu situaţia contractuală a jucătorilor, aş vrea să am doi jucători pe fiecare post. Avem nevoie de tineri pentru a-i forma şi a-i pune să joace pe teren. Ne trebuie un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant. Nu am venit să fac risipă de bani, vreau să ducem acest club acolo unde îi este locul”, a spus, la rândul său, antrenorul Ionel Ganea.

Vicepreşedintele Viorel Boiţ este nemulţumit că FRF nu a răspuns adresei pe care a trimis-o clubul timişorean: „Noi nu am vrut, dar alţii au ţinut să începem următorul sezon în Liga a II-a. Am făcut o adresă la Comisia Centrală de Arbitri şi la preşedintele federaţiei, Răzvan Burleanu, dar nu am primit nici un răspuns. Prima dată am făcut adresă după meciul cu Gaz Metan Mediaş, iar în urmă cu două săptămâni am mai trimis o scrisoare. Lucrez de mulţi ani la Poli, dar ca în ultimul an nu am fost lucraţi niciodată. Mă bucur că a venit domnul Ganea, îl cunosc ca jucător. Aş vrea să transmită jucătorilor ceva din temperamentul său. Are la dispoziţie un lot tânăr, majoritatea băieţilor sunt din pepiniera noastră. Sper să fie o disciplină cum trebuie şi să ajungem acolo unde locul brandului Poli”.

Lotul echipei timişorene este alcătuit din următorii jucători: Marius Curileac, Mădălin Smaranda, Bogdan Străuţ, Octavian Drăghici, Cristian Pădurariu, Alexandru Popovici, Andrei Artean, Cosmin Bîrnoi, Sebastian Velcotă, Cristian Melinte, Denis Haruţ, Raul Cochinţu, Lucian Oprea, Robert Popeţ, Mario Contra, Cristian Podină, Narcis Popan, Cristian Bocşan, Harald Fridrich, Raul Bonda, Nafi Iseini, Denis Dorobanţu, Remi Ochea, Slagian Andreici, Roger Kecses, Cătălin Doman, Radu Motreanu, Eduard Codrean, Denis Golda, David Filip, Daniel Filip, David Pop, Alexandru Dincă, Damir Totic, Răzvan Rus, Daniel Murariu şi Sebastian Ureche.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un nou început pentru ACS Poli

  1. Succes Ganezule ,inceputul e promitator cu exceptia unor jucatori cu experenta ,restul sunt toti tinri ,sper ca sunt si aparatori printre ei ,in special centrali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *