Adolescenții care l-au omorât pe taximetrist au fost arestați preventiv

furt 4

Treizeici de zile de arest după gratii, cât au primit, pentru început, poate fi doar startul unui lung șir de ani petrecuți în închisoare dacă cei doi minori suspecți în dosarul crimei de la Sinersig vor fi găsiți vinovați de omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au anunțat că s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei doi inculpați în vârstă de 15, respectiv 17 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat în scop de folosință.

Potrivit informațiilor reținute de procurori, crima s-ar fi eptrecut în noaptea de 13/14 iunie. ”După o înțelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obține un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au așteptat în fața parcului din localitatea timișeană Darova.

După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuțitul în zona feței, a gâtului și a pieptului, provocând decesul victimei.

Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceștia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma orașului Buziaș, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în municipiul Timișoara.

Corpul victimei a fost descoperit în data de 23.06.2018”, au transmis procurorii parchetului județean.
Astăzi, tinerii au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în cauză continuă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *