Un nou cabinet de pediatrie în Timişoara

Un nou cabinet de pediatrie în Timişoara

Neuromed vine cu o veste bună pentru părinți! Cabinetul de pediatrie din cadrul Policlinicii Neuromed își începe activitatea începând din această lună.

Se spune că există locuri în inimă despre care nici nu știm că există până când nu iubim un copil.

Componența echipei Neuromed, atât din poziția de medici, precum și din poziția de părinți, o recomandă cu căldură pe dr. specialist Simona Mărunțelu pentru asigurarea unui diagnostic corect și acordarea unui tratament de specialitate celor mici.

„Sunt mamă a doi copii și, din această supremă responsabilitate, eu înțeleg să-mi exercit vocația de medic”, sunt câteva din spusele sincere ale doamnei doctor.

„Bazându-ne pe experiența, finețea, dedicația și devotamentul domniei sale, precum și pe instinctul matern, fiind mamă a doi copii, vă îndemnăm să îi acordați același grad de încredere pe care i-l oferim și noi, ori de câte ori doriți un consult de specialitate pentru copiii dumneavoastră.

Ambulatoriul de specialitate al clinicii Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale cum ar fi neurochirurgie, neurologie, cardiologie, gastroenterologie, chirurgie generală, endocrinologie, reumatologie, psihiatrie, ortopedie, pediatrie și traumatologie și se pot face: ecografii cardiace, ecografii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, osteodensitometrie (DEXA), Holter EKG și Holter de Tensiune. Programează-te chiar acum la numărul de telefon: 0256 292 637!”, este mesajul transmis de Neuromed.

Ambulatoriul de specialitate Neuromed are sediul pe Bd. 16 Decembrie 1989, nr. 43.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns