Un multiplu campion mondial va juca biliard la Timişoara

Clubul Sportiv “Jucătorul de Biliard – Asociaţie” şi Consiliul Ju­deţean Timiş organizează, în perioada 21-22 octombrie, Timişoara Open 2k17, competiţie ce va reuni jucatori de biliard profesionişti şi amatori atât din ţară, cât şi străinătate.

Întrecerea se va desfăşura la Club Black Box, din incinta Iulius Mall. Aflat la prima ediţie, turneul îl are ca invitat special pe Gabriel Vişoiu, cel mai galonat jucător de trickshot (biliard artistic) al lumii.

În palmaresul său figurează şapte titluri de campion mondial la biliard artistic, titlurile de campion mondial UTS la Trick Shot 2016, campion ESPN Trick Shot Magic 2016, WPA Biliard Artistic 2015 şi titlul de campion mondial cu echipa Europei la Cupa Mon­dială de trick-shot, în 2010, 2011, 2012 şi 2013. Gabriel Vişoiu este, de asemenea, preşedintele Federaţiei Române de BiliardPool.

Formatul competiţiei pre­ve­de un tablou cu 128 de participanţi. Se va juca 9Ball cu spargere alternativă, iar în primele faze ale competiţiei va fi declarat învingător cel care ajunge primul la şapte jocuri câştigate (şap­te din 13), în sistemul dublei piramide (pierzătorul a do­uă jocuri este eliminat). Din faza şaisprezecimilor (32 de jucă­tori rămaşi pe tablou), nouă jo­curi câştigate vor asigura ac­ce­derea în faza următoare (no­uă din 17).

Participanţii se pot înscrie pe site-ul oficial al competiţiei, www.timisoaraopen.ro, până în seara zilei de vineri, 20 octombrie. Organizatorii au anunţat că acceptă şi înscrieri “târzii”, efectuate la faţa locului în seara zilei menţionate. Ţinuta obligatorie pentru participanţi este tricou polo, pantaloni şi pantofi negri.

FOTO: prosport.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns