Un motan dispărut şi-a regăsit stăpânii după 10 ani. Revederea a fost una emoţionantă

motan

Doi soţi din Scoţia îşi pierduseră orice urmă de speranţă, după ce în urmă cu 10 ani şi-au pierdut animalul de companie. Motanul lor dispăruse fără urmă, iar de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de el.

Zilele trecute însă, o organizaţie naţională care se ocupă de îngrijirea animalelor de companie a fost anunţată de apariţia acestuia într-o zonă a oraşului Aberdeen. După scanarea microcipului, reprezentanţii organizaţiei au identificat exact cine sunt stăpânii.

Animalul a fost găsit la aproximativ 15 kilometri de locul unde dispăruse. Între timp, stăpânii s-au mutat în Edinburgh, dar reprezentanţii asociaţiei pentru animale au reuşit să îi contacteze şi să le îmapoieze motanul.

Cei doi scoţieni au fost extrem de fericiţi când au primit vestea, Ei au recunoscut că îşi pierduseră orice speranţă că îl vor mai putea găsi vreodată. „Când Forbes a dispărut în martie 2011, am fost tulburat. Îl aveam de când era mic şi aveam o legătură specială. Era un personaj unic şi prietenos, îl adoram”, a mărturisit Neil Henderson, stăpânul animalului.

El a povestit că după dispariţie a împânzit oraşul cu afişe prin care cerea ajutorul oamenilor pentru a-şi găsi animalul de companie şi a luat la rând, ajutat de prieteni, toate magazinele şi garajele crezând că cineva ar fi putut să îl închidă.

„După opt luni de căutări am renunţat crezând că ceea ce a fost mai rău s-a întâmplat. Zilele trecute, soția mea m-a sunat, când eram pe autostradă și mi-a spus că trebuie să mă opresc. Eram complet nepregătit pentru ceea ce urma să mi se spună și auzind că Forbes a fost găsit m-a lăsat complet uluit”, a adăugat el.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *